Toscane Reisgids

Fietsen in Toscane

Fietsen in ToscaneFietsen door het prachtige gevarieerde landschap van Toscane of door steden als Florence of Siena. Bekijk de georganiseerde fietstochten of koop een fietskaart.

 

  

Fietsen Toscane

Omdat Toscane een zeer gevarieerd landschap heeft is er voor iedere iedere fietser een leuke fietstocht uit te stippelen. Voor de sportieve fietsers zijn er prachtige fietsroutes door het heuvellandschap en de rustige fietser kan terecht in het vlakke landschap of bijvoorbeeld de stad Florence. Op onze pagina Kaart Toscane kopen vindt u een link naar de fietskaarten. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten georganiseerde fietstochten.

 


Fietstour Toscane

Fietsen in Toscane - Fietstour ToscaneVerken de Toscaanse heuvels tijdens een dag-fietstocht met lunch. Onder leiding van een lokale gids, reist u per minibus naar het platteland, en verkent het rustige Toscaanse met de fiets. Onderweg stopt u voor een lunch, om wat te drinken en voor de lokale delicatessen en de wijn op een landgoed. Vervolgens fietst u bergafwaarts terug naar Florence. Na het passeren van Piazzale Michelangelo en bezienswaardigheden: '. Centro Storico', zoals de Ponte Vecchio, Florence Duomo neemt u nog een lekker ijsje op het terras van Florence.

Lees meer>>


Electrische fiets tour Florence

Fietsen in Toscane - Electrische fietstour FlorenceVerken Florence en de Toscaanse heuvelstad Fiesole met weinig moeite, maar veel plezier. Deze 4 uur durende elektrische fietstocht vindt plaats onder leiding van een lokale gids. De fietsen hebben eeb elektrische motor die start en ondersteunt zodra u trapt, wat betekent dat u alles rustig kunt bekijken zonder al te veel buiten adem te raken! Na het bewonderen van de bezienswaardigheden van Fiesole, fietst terug naar Florence. Daar stopt u voor een wijntje en en andere lokale delicatessen. In Florence fietst u langs bezienswaardigheden zoals de Ponte Vecchio, Florence Duomo en nog veel meer!

Lees meer>>


Fietsen Siena

Fietsen in Toscane - Fietsen SienaFietsen rondom Siena tijdens een 2 uur durende fietstocht en het bekijken van de oude binnenstad, de UNESCO-lijst Piazza del Campo en de kathedraal in Siena! Onder leiding van een deskundige gids. Deze tour, in een rustig tempo, combineert sightseeing met leuke weetjes en informatie over de geschiedenis van deze prachtige Toscaanse stad. Er wordt gestopt om foto's te nemen, u krijgt informatie over de monumenten en ontdekt de hoogtepunten van Siena!

Lees meer>>

Partners

 Vakantie Toscane - Sunweb Vakantie Toscane - Tui Arke

Vakantie Toscane - Kras Vakantie Toscane - VX

Vakantie Toscane - Vakantiediscounter Vakantie Toscane - De Jong Intra

Vakantie Toscane - Prijsvrij Vakantie Toscane - Elmar

Florence kaart

Toegang op musea, kerken en tuinen in Florence. Toegang openbaar vervoer en wifi.

Firenze card

 Vakantie Toscane - Sunweb

Vakantie Toscane

Autovakanties, Agriturismo, Chalets
Sunweb

Vakantie Toscane - Prijsvrij

Vakantie Toscane

Camping, Bungalow, Resort, Golf, Hotel
Prijsvrij

Vakantie Toscane - Arke

Vakantie Toscane

Appartement, Aparthotel, Hotel, Camping
TUI

Vakantie Toscane - VX

Vakantie Toscane

Hotel, Florence, Villa, Appartement, Vliegvakantie
VakantieXperts